برگزاری جلسه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداربا ادارات خدمات‌رسان در خصوص آسفالت و مشکلات شهری

برگزاری جلسه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداربا ادارات خدمات‌رسان در خصوص آسفالت و مشکلات شهری
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرخمیر ، جلسه‌ای با حضور اعضای شورای اسلامی شهر،شهردار و رؤسای ادارات آب، برق، گاز و مخابرات در محل شهرداری برگزار شد.
در این نشست، وضعیت آسفالت معابر، حفاری‌های انجام‌شده و چشم انداز آینده شهر بندرخمیر توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان، و هماهنگی میان نهادهای اجرایی در پروژه‌های عمرانی مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر در سخنان خود ضمن تشکر از حضور روسای ادارات در جلسه با تأکید بر اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌ها گفتند با توجه به انجام عملیات آسفالت در محلات شهر طوری برنامه ریزی گردد تا قبل از انجام آسفالت دستگاه ها عملیات حفاری مورد نیاز در محلات هدف انجام دهند.در ادامه مهندس لشتغانی بیان فرمودند با توجه به درخواست و مراجعه شهروندان به شورای شهر از مشکلات محلات مطلع هستند و از ادارت خواستند تا ضمن بررسی مشکلات حوزه خود راهکارهای لازم را به این شورا اعلام تا از طریق مطالبه مردم در جلسات استانی پیگری گردد.
در ادامه مهندس غواصی شهردار بندرخمیر ضمن تشکر و خسته نباشید به روسای ادارات اظهار داشتند دستگاه های خدمات رسان را دوست و همکار خود خواندند و اجرای همزمان و برنامه‌ریزی‌شده پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها، باعث رضایت بیشتر شهروندان و کاهش دوباره‌کاری‌ها خواهد شد.
اعضای شورای اسلامی شهر نیز خواستار برنامه‌ریزی دقیق‌تر و تشکیل کارگروه مشترک میان شهرداری و ادارات خدمات‌رسان برای نظارت مستمر بر اجرای طرح‌ها شدند.در پایان مقرر گردید ضمن بازدید میدانی از محلات هدف آسفالت در سال جاری در جلسه بعدی راهکارهای لازم جهت اجرای پروژه درکارگروهی که به همین منظور تشکیل می گردد اعلام نمایند. روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرخمیر

نظر شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.